Entistä useampi ilman tyttö tai poikaystävää olevista yrittää löytää nykyään parisuhdetta verkon deittisivustoilta, koska se on huomattavasti helpompaa kun otetaan vertailuun naisseuran metsästys esim. baarista. Panoseuraa etsivien määrä on melkein sama, kuin pitkäikäistä seurustelua hakevien naimattomien henkilömäärä. Juuri tämän takia kuluttajien saataville on putkahtanut paljon panoseuraa haikaileville suunniteltuja sivustoja, koska treffisivustot ovat tajunneet tilanteen. Seksiseuraa kaipaavan seuraa vailla olevan onkin suorastaan typerää jäädä kirjautumatta johonkin mainitun kaltaisista treffisivuista.

Deittisovelluksen saanti omiin motiiveihin tuntuu olevan ehdottomasti vaikeinta. Juuri nyt käyttäjien ulottuvilla on suuri määrä sovelluksia, jotka on tarkoitettu seksuaalista seuraa haluaville. Hae seksiä niin useasta deittisivustosta kun vain pystyt, jotta takaat pillun saannin. Useasti sukupuolten suhdeluku näissä palveluissa näyttää olevan hieman heikko, kun miehiä tuntuu olevan useimmiten selkeästi suurempi määrä kuin naisihmisiä. Jotkut deittipalvelut ovat tehneet ongelman sillä tavalla, että palvelu on maksuton naishenkilöille, sen sijaan kuukausihinnoiteltu jätkillä. Tällainen menetelmä takaa naisasiakkaiden riittävän suuren lukumäärän suhteutettuna miespuolisiin. Pimpin vikittely tuntuu olevan edellä mainittua hinnoittelumallia seuraavilla seuranhakusivustoilla usein melko varmaa, näinollen hinnoittelu tuottaa halutun lopputuloksen. Sukupuolen määräämä kustannusmalli on takaamassa miehille miellyttävän sukupuolisuhteen ja siitä voi hyvin omasta mielestäni maksaa hieman lisää.

En pysty kylliksi muistuttaa edustavan omakuvan tärkeyttä pillun metsästämisessä netistä. Kikkeliä etsivät naisjäsenet antavat useimmiten paljon ennemmin huomiota sen tyyppisille miesihmisille, ketkä näyttävät olevan selkeästi nähneet vaivaa esittelykuvan vuoksi. Herrasmiesmäiset käytöstavat lienee myös syytä säilyttää. Tytöt tykkäävät hyvin käyttäytyvistä miehistä myöskin verkossa. Oma esittelyteksti kannattaa lisäksi tarkistaa oikeinkirjoitusvirheiden takia, sillä kirjoitusvirheitä pullisteleva teksti antaa tekstin laatijasta tyhmän ensivaikutelman.

Deittisivuilla esiintyvät tyypit eivät välttämättä ole sitä, mitä seksiseuraa netistä yrittävät esittää. Turvallisuudesta on järkevää näinollen kantaa huolta. Ennen 1. deittiä ei ole hyvä kertoa henkilökohtaista informaatiota tarpeettoman paljon. Ensitapaaminen olisi hyvä sopia yleisessä käytössä olevalle alueelle. On aina aivan yhtä hullu ajatus sopia ensimmäiset treffit välittömästi toisen asuntoon, vaikka haluttaisi miten kovaa tahansa. Helppoja mestoja ensitreffejä ajatellen ovat vaikkapa pubit ja myös kahvilat. Huolehdi myöskin kondomin käyttämisestä. vaakamambon harrastamiseen yhden illan kumppanin kanssa liittyvät vaarat olisi hyödyllistä huomioida, koska netistä löydetyllä panokumppanilla on suurella todennäköisyydellä ollut useita petikumppaneita ennen kohtaamistanne. Sukupuolitautien ennalta ehkäisyyn on satavarma sekä edullinen menetelmä: Kondomi.

Tässä loppuun vielä päälle eräs ohje petikumppania verkosta hakeville jätkille: Parisuhteessa elävät misut jakaa seksiä havaintojeni perusteella todella helposti.